Γιατί το βάψιμο οικιών είναι η καλύτερη λύση για την ανανέωση του σπιτιού σας;

Μπορεί όταν ακούμε ανακαίνιση ή αλλαγή στο σπίτι, ο νους μας κατευθείαν να πηγαίνει σε πολύπλοκες και χρονοβόρες εργασίες και διαδικασίες, υπάρχει όμως κάτι πολύ απλό που μπορεί να δώσει ένα πνοή στο σπίτι μας και να μας κάνει να το δούμε με άλλο μάτι: το βάψιμο.

Φαινομενικά το βάψιμο φαίνεται κάτι εύκολο σαν διαδικασία, όμως αν δούμε κάποιες παραμέτρους που είναι σημαντικές  όπως τα μερεμέτια και οι μικροεπισκευές που μπορεί να χρειαστούν μέσα στο σπίτι ή την επιχείρησή σας και για τα οποία σίγουρα θα πρέπει  να προτιμήσετε έναν επαγγελματία για αυτή την εργασία ώστε να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα

Το προσωπικό μας θα αναλάβει   υπεύθυνα  τις όποιες επιδιορθώσεις απαιτούνται και επιπλέον το απόλυτα εξειδικευμένο συνεργείο μας  θα σας υποδείξει  τις  νέες τάσεις χρωμάτων που κυκλοφορούν από αξιόπιστες & επώνυμες εγχώριες και διεθνείς εταιρείες για να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει και θα  υλοποιήσει ακριβώς αυτό που έχεις ονειρευτεί  στο βάψιμο της οικίας, καταστήματος κα. ,  το οποίο  μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά ωφέλιμο έτσι ώστε  ο χώρο σου να δείχνει μεγαλύτερος, πιο φωτεινός και πιο στιλάτος.

Η προετοιμασία για την οποιαδήποτε ανακαίνιση περιλαμβάνει την προστασία του πατώματος, των κουφωμάτων και των επίπλων με κατάλληλα προστατευτικά καλύμματα, αφαίρεση των πριζών και διακοπτών και επανατοποθέτηση μετά την ολοκλήρωση των εργασιών ελαιοχρωματισμού των επιφανειών .

Με ένα τηλεφώνημά σας, ερχόμαστε  δωρεάν στο χώρο σας για μια επιτόπια εκτίμηση ώστε να σας δοθεί άμεσα μια γραπτή προσφορά για τον ελαιοχρωματισμό του χώρου σας, όπου θα αναφέρονται αναλυτικά οι εργασίες που θα πραγματοποιηθούν με την πιο οικονομική πρόταση.

e-1024x621

Ανανέωση

Κακά τα ψέματα, ο χρόνος μόνο καλός κι ευγενικός δεν είναι με ένα σπίτι. Όσο περνάει ο καιρός, οι τοίχοι του λερώνονται με προφανείς λεκέδες που δεν είναι εύκολο να βγουν –ειδικά αν το χρώμα του τοίχου είναι ανοιχτό ή, ακόμη χειρότερα, λευκό – και τα χρώματα στους τοίχους ξεθωριάζουν. Τα φαινόμενα αυτά είναι ακόμη πιο έντονα σε σπίτια με μικρά παιδία ή με καπνιστές. Το πέρασμα του χρόνου λοιπόν μπορεί να κάνει ακόμη και τον πιο μοντέρνο και σωστά διακοσμημένο χώρο να μοιάζει βρώμικος κι εγκαταλελειμμένος, ίσως ακόμη και καταθλιπτικός. Ένα καλό βάψιμο λοιπόν, θα κάνει τον χώρο σας ξανά «καινούργιο» και μάλιστα πολύ γρήγορα και απλά.

Αλλαγή ατμόσφαιρας
Ένας από τους λόγους που γίνονται οι περισσότερες ανακαινίσεις είναι απλά το γεγονός ότι όλοι θέλουμε μια αλλαγή κάποτε στη ζωή μας. Αν λοιπόν δεν έχετε το χρόνο και το χρήμα να κάνετε μία πλήρη ή και μερική ανακαίνιση σε κάποιους χώρους του σπιτιού σας, μπορείτε απλά να τους αλλάξετε το χρώμα. Μπορεί να σας φαίνεται δύσκολο να το πιστέψετε, αλλά η αλλαγή χρώματος σε έναν χώρο μπορεί να αλλάξει σημαντικά την «ατμόσφαιρα» του. Μπορεί να τον κάνει πιο ζεστό και χαρούμενο και γενικά να αλλάξει εντελώς τα συναισθήματα που σας δημιουργεί η είσοδος σας σε αυτόν. Μπορεί η αλλαγή αυτή να φαίνεται μικρή, αλλά είναι πάρα πολύ σημαντική και δεν απαιτεί και πολλές θυσίες, όσον αφορά το χρόνο και το χρήμα.

Πρόσθεση αξίας
Αν σκέφτεστε να πουλήσετε ή να νοικιάσετε το σπίτι σας, μία ανανέωση του χρώματος του είναι μία από τις πιο στρατηγικές κινήσεις που μπορείτε να κάνετε για να πετύχετε τις καλύτερες δυνατές τιμές. Ένας φρεσκοβαμμένος τοίχος δίνει αμέσως την εικόνα ενός καθαρού αλλά και σωστά διατηρημένου χώρου με έναν ιδιοκτήτη που πραγματικά νοιάζεται γι’ αυτόν. Επιπλέον, ένα «μοντέρνο» βάψιμο μπορεί να κάνει ένα παλιό σπίτι ή διαμέρισμα να φαίνεται πολύ «νεότερο» απ΄ότι είναι και να το φέρει εύκολα και γρήγορα.